Театър и богата джазова програма в афиша на „Bee Bop Cafe“ през февруари
      facebook 
Музика
Понеделник, 17 Февруари 2014 13:24
За първи път на пловдивска клубна сцена ще свирят музикантите от „Метаформоза“. Концертът им е на 20-ти февруари от 21:00 ч. в „Bee Bop Cafe“ (ул. „Гладстон“ 1). Групата е създадена през 2012 г. от тромпетиста Росен Захариев - Роко и много бързо се наложи като една от модерните и новаторски формации у нас със своя уникален подход към музиката.
Самите те определят стила си като свободен, моментен, спонтанен. Музицират без предварително репетиран репертоар, стремейки се максимално да се освободят от клишета, рутина и преповтаряне на вече представяни музикални формули.

Верен на замисъла да разказва нови истории и всеки път да сменя концепцията на своя моноспектакъл е и актьорът Георги Даверов, който ще представи „Което е било“ на 19-ти февруари от 20:00 ч. Представлението засяга голяма част от текстовете на Владо Даверов, обединявайки отделни разкази под формата на случки от миналото на трагикомичния герой Ленин Адамов. Постановката обхваща над 20 произведения и отваря поле за развитие на повече от 50 героя.

И още музика в „Bee Bop Cafe“ - на 27-ми февруари Мирослава Кацарова споделя своите музикални търсения и мечтания в един концерт, зареден с топлината и интимната близост на боса нова. Ден по-рано клубната сцена дава възможност за изява на студенти от Музикалната  академия в Пловдив.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас