Създателят на Flamenco Metal с концерт у нас
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Сряда, 09 Април 2014 18:07
Тримата китаристи Ben Woods, Thomas Zwijsen и Glenn Roth ще изнесат акустичен концерт в София на 15-ти май 2014 г. в бар-клуб Адамс. Виртуозите ще представят своите варианти на песни на Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, UFO, Europe, Deep Purple, Rainbow, Adele, The Who, The Beatles, Daft Funk, Metallica, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Dream Theater и други.
Събитието е организирано от ICreative Events и е осма част от поредицата N.W.O.B.H.M. Night, събития посветени на новата вълна на британския хеви метъл - течение в европейската музика в периода 1979 - 1983 г.
Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр - Flamenco Metal, чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи Flametal и Heavy Mellow. Ben Woods има 13 албума.
Холандският китарист Thomas Zwijsen е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува в България като китарист на бившия вокалист на Iron Maiden - Blaze Bayley.
Glenn Roth е fingerstyle китарист. Неговите композиции показват няколко китари, но това е наистина само един човек.

Концертът ще започне в 21 часа. Билетите са само 100 и цената им ще бъде 15 лв. Те ще се продават ексклузивно в системата на Eventim. В деня на концерта цената им ще бъде 15 лв.

BEN WOODS


THOMAS ZWIJSEN


GLENN ROTH


ТРИМАТА КИТАРИСТИ ЗАЕДНО
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас