„On My Own“ - новият видео-сингъл на Sevi с официална премиера на 23-ти април
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Четвъртък, 17 Април 2014 14:41
След като миналото лято заснеха екстремно видео към песента си „Speed Up“ на огромен камион сцена, следвани от 3000 мотористa, обиколиха страната на лятно турне и стъпиха на сцената на „Sofia Live club“ с грандиозен концерт „Last Call 2013“, Sevi започват работа по втори албум и нов сингъл.
В обновен състав и с нови сили момчетата и момичетата от родната банда ще представят видеото към песента „On My Own“ на 23-ти април от 21:00 ч. в бар „Rock It“.
Създадена от Светлана Близнакова и Pino Biaggioli през 2006-та година, песента най-сетне ще види бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на Sevi.
Клипът е заснет от Емил Цончев и Мартин Стоянович, а за подкрепата в реализирането на целия проект групата изказва благодарност на Георги Томов.
Верни на стила си винаги да са различни, Sevi и този път обещават да изненадат феновете със специална визия за промото, в унисон с концепцията на клипа. Тъй като няма да успее да присъства лично на представянето на „On My Own“, съавторът на музиката Pino Biaggioli е записал специален видео поздрав за българските фенове на групата, който всички ще могат да видят на премиерата.

 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас