Музикалният филм „Виолета: Концертът“ с премиера на 9-ти май
      facebook 
Събития - Стоп кадър
Четвъртък, 24 Април 2014 14:13
Мартина Щосел, по-позната на милиони фенове по света като Виолета от едноименния телевизионен сериал, е млада звезда, родена и отраснала в Аржентина. Започва артистичното си обучение в ранна възраст с уроци по пиано, музикална комедия, актьорско майсторство, пеене и уроци по танци. За първи път се появява по телевизията в ролята на Виолета и от тогава е пленила сърцата на безброй почитатели в Латинска Америка, САЩ и Европа.
Музикалният филм „Виолета: Концертът“ проследява концерта на Виолета (Мартина Щосел) в Милано, който е част от европейското турне на сериала през декември 2013 г. и ни запознава с колегите й от популярната музикална академия „Studio 21“ в Буенос Айрес, с приятелите и семейството й.
Виолета е жизнерадостно момиче, макар често да е самотна и възпитавана строго от твърде грижовния си баща. Тя има удивителен глас, наследен от майка й, остър ум и влечение към книгите, получени с любов от баща й. Виолета е спонтанна и искрена, а това, което най-силно желае, е да открие мястото си в света. Тъй като майка й загива, когато тя е съвсем малка при един от своите концерти, баща й е твърдо против тя да има какъвто и да е досег с музиката. Въпреки това тя се записва да учи в престижната музикална академия „Studio 21“. Там Виолета открива съвсем нова вселена от преживявания, които й помагат да намери съдбата си и да научи историята на своето семейство. Първоначално нейните съученици в академията я възприемат като срамежлива и леко изперкала, но в последствие откриват очарованието на истинската й личност.
Официалната българска премиера на „Виолета: Концертът“ е на 9-ти май в кината, с лимитиран показ до 23 май. Билетите за филма са в продажба.

ВИОЛЕТА: КОНЦЕРТЪТ
Жанр: Музикален
Времетраене: 96 мин.

Участват: Мартина Щосел, Жорж Бланко, Мерседес Ламбре, Тоти Гарние, Алба Рико Наварро и др.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас