„Най-доброто в мен“ от Никълъс Спарк
      facebook 
Събития - Стоп кадър
Вторник, 02 Септември 2014 15:26
Есента ще бъде нажежена от много любов, раздяла и стрaст от автора на „Тетрадката“ в най-новата продукция по роман на Никълъс Спаркс „Най-доброто в мен“. Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът „Моят път към теб“, на който е базирана най-новата лента, се нарежда до „Тетрадката“ в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на „USA Today”.
 „Най-доброто в мен“ разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда - двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях... До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.
Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило - любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички?

„Най-доброто в мен“ излиза по кината на 17-ти октомври, когато е и световната премиера на филма.

Мишел Монагън е родена в Айова, а родителите й са с немски и ирландски корени. Сред най-запомнящите се роли в кариерата й са в „Мисията невъзможна III“ и „Мисията невъзможна: Режим фантом“. Въпреки че кариерата й започва в телевията в „Закон и ред“, основните й роли са на големия екран. Наскоро се завърна в сериалите редом до Матю Маконъхи в „Истински детектив“. В „Най-доброто в мен“ Мишел изпълнява ролята на порасналата Аманда.
Ролята на Доусън е поверена на Джеймс Марсдън. Актьорската му кариера започва в сериала „Гувернантката“, но много скоро пробива на големия екран. Зрителите го познават от редица филми като „27 рокли“, „Зуулендър“, „Брилянтин“, но най-запомнящото му се превъплъщение е в поредицата за „Х-Мен“ в ролята на Циклопа. Джеймс е участвал и в друга касова продукция по роман на Никълъс Спаркс - „Тетрадката“. Той обаче не е първият избор на продуцентите за главната роля в „Най-доброто в мен“. Първоначално образът на порасналия Доусън е бил предложен на Пол Уокър, но след трагичната му смърт преди началото на продукцията, екипът се спира на Джеймс Марсдън.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас