С „Малко театрален концерт“ Мая Новоселска и Антони Дончев откриват четвърти сезон на „Камерна сцена Пловдив“
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Вторник, 17 Март 2015 13:43


С концерт-спектакъл на Мая Новоселска и Антони Дончев, който ще започне от 18:00 ч. на 28-ми март в Първо студио на Радио Пловдив, се открива четвърти сезон на „Камерна сцена Пловдив“.
В този „Малко театрален концерт“ Мая и Антони изпълняват свои любими джазови теми по начин, комбиниращ в себе си на пръв поглед несъвместими реалности.
Мая пее с родопски диалект в ритъма на бразилска самба, използва преведени от португалски текстове на песните, които звучат като поезия, изпълнява родопски мотиви в бразилски ритми. Актрисата  пее, играе,  рецитира, смесвайки музика, слово и танц от различни култури, обединени в оригинални джазови импровизации.
С яркото си и неповторимо присъствие Мая Новоселска не само пее, а използва и нетрадиционни начини за музициране. Пианото на Антони Дончев играе с разнопосочните й прояви на сцената, за да ги обедини в един вълнуващ и впечатляващ „Малко театрален концерт“.

Концертът им е част от пролетния, четвърти поред, сезон на проекта „Камерна сцена Пловдив“, чийто автор е Петър Салчев. Събитието се съфинансира от Община Пловдив с подкрепата на „Пътища Пловдив“ АД.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас