Три рок банди черпят за летния концертен сезон - PSS, Digital Shadows и Sheky
      facebook 
Сценични изкуства - Музика
Понеделник, 22 Юни 2015 15:27


С тройна рок комбинация стартира лятото за любителите на твърдия саунд в столицата.

Трудно пробиващото слънце забавя усещането за сезона, но музикантите от PSS решиха да го предизвикат, не само астрономически, като поканиха приятелите си от Digital Shadows и Sheky, за да забият заедно на 24 юни (сряда) в столичния бар Rock IT. Групарите са измислили специален жест към феновете, за да им напомнят, че топлите месеци и бирата са в перфектна комбинация, а рок музиката влиза в „горещия“ си период. Безплатно пиво ще получи всеки пети, влязъл на концерта. PSS имат повод да почерпят и поради факта, че са в процес на записи за 3 нови песни. Младата банда набра скорост много бързо на родната сцена. Част от успехите й включват: първия български live streaming концерт в Youtube, парчето „Краят на дъжда“ влезе в класацията на Z-Rock и има над 20 000 гледания в YouTube, номинации за годишните музикални награди на БГ Радио 2014 в категориите БГ клип, БГ песен и БГ група.

PSS - PIMP SWITCH SEQUENCE
Сандра Петрова - вокал, Лени - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров - бас.

Рок групата е създадена през 2005 г. в Солун с един училищен проект, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Името идва по време на една разходка към връх Олимп. То симовлизира желанието на бандата да върне аналоговото звучене с реални инструменти.
От началото на 2014 PSS се установяват трайно в София. През годината пускат авторските хитове „Мечта“, „Не го мисли“  и „Краят на дъжда“.

PSS - Love By Dreaming


PSS - Мечта


PSS - Live Stream Concert from Pacific Studio
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас