Робърт де Ниро и Дрю Баримор разплитат заблудите на модерното семейство във "Всичко ни е наред"
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 01 Март 2010 18:55
Холивудската легенда Робърт Де Ниро се сдобива с цял отбор звездни имена за свои деца в новия филм на Disney "Всичко ни е наред". Това са чаровницата Дрю Баримор, Кейт Бекинсейл и Сам Рокуел.
Семейната драма е изцяло посветена на взаимоотношенията между родители и пораснали деца в едно съвременно семейство. След смъртта на майката, която е била поддържащото звено между баща и деца, родителят тръгва на пътешествие, за да ги опознае отново. Робърт Де Ниро споделя за ролята си на бащата Франк Гууди: "Мога да разпозная себе си във Франк, разбирам през какво преминава той в отношенията си с децата и затова ролята е много интересна за мен". Самият Де Ниро е баща на 5 деца.
"Когато гледаш как Де Ниро се разхожда в супермаркета, дърпайки пътната си чанта, как прави снимки наоколо, а после внимателно прибира фотоапарата в мъничкия му калъф, си казваш "Това е баща ми". Толкова силно усещане за близост ти внушава", разказва Гленис Мъри, един от продуцентите на "Всичко ни е наред".
Дрю Баримор, която играе ролята на малката дъщеря на Франк - Роузи, от своя страна споделя: "Със сигурност не всичко им е наред на членовете на семейство Гууди и това постоянно се случва в модерните семейства. Всеки си слага маска – за мен това е и основната идея в историята. В крайна сметка те осъзнават, че не се предполага всичко да им е наред, а да преживеят заедно това, което всеки от тях наистина изпитва. Семейството е взаимна обич и подкрепа в трудните моменти и мъката, а не само в щастливите и радостни мигове."
В ролята на по-голямата дъщеря на Де Ниро е английската актриса, позната ни от филми като "Пърл Харбър", "Ван Хелсинг" и "Снежен ангел" Кейт Бейкинсейл. Нейната геройня - Ейми е директор в сферата на рекламата, която крие от баща си важни факти от семейния си живот.
"Мисля, че по време на снимките наистина се почувствахме близки и свързани, като истинско семейство. Всеки беше запленен от историята. Може би нямахме точно този опит, който имат нашите герои, но със сигурност темата за тайните в семейството, за желанието да предпазиш родителите си от притеснения и за взаимоотношенията между братя и сестри са нещо, с което всеки от нас е свързан", разказва Бекинсейл.
И за да е пълна семейната идилия, дъщерята на Кейт Бекинсейл – Лили Мо Шийн, е одобрена от екипа на "Всичко ни е наред" да изиграе майка си на младини в продукцията. Бекинсейл е особено нервна в деня, когато дъщеря й прави сценичния си дебют и то директно в сцена с Робърт де Ниро.
"Бях абсолютно парализирана от притеснение, но тя се справи перфектно. В края на снимките ми каза - "Беше страхотно, но толкова бих искала да беше с някой известен като Джоржд Клуни например", разказва английската актриса.

Премиерата на "Всичко ни е наред" в България е на 19 март 2010 г.

Продуценти на филма са Джани Нунари ("300", "Седем", "Александър" на Оливър Стоун), Тед Филд ("Последният самурай", "Булката беглец", "Джуманджи"), Виторио Сечи Гори ("Животът е прекрасен") и Гленис Мъри.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас