Легендарният филм "Трон" се завръща на голям екран
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 22 Март 2010 16:33
Носителят на Оскар Джеф Бриджис ни посреща в дигитална вселена с невероятни 3D ефекти. След успеха на оригиналната лента "Трон" от 1982 година, продуцентът Стив Лисбергер и силен актьорски екип отново ни въвличат във виртуалния сблъсък на доброто и злото.
"Трон: Заветът" е високотехнологично триизмерно приключение в дигиталния свят, каквото още не сме виждали на големия екран", споделят неговите създатели.
Сам Флин (Гарет Хедлънд) е 27-годишен компютърен специалист, чийто баща Кевин Флин (Джеф Бриджис) е изчезнал мистериозно. Някога Кевин е бил известен като водещ в света разработчик на видео игри. Докато Сам разследва странен сигнал, изпратен от стара електронна игра на Флин - сигнал, който може да идва само от баща му, той се озовава заловен в цифровия свят, в който Кевин е в капан от 25 години. С помощта на безстрашния воин Куора (Оливия Уайлд), баща и син се оказват въвлечени в пътуване на живот и смърт през една визуално зашеметяваща кибернетична Вселена. Създадена от Кевин, тя е станала толкова развита, колкото той никога не е предполагал. С невероятни превозни средства, оръжия, пейзажи и един безмилостен престъпник, който няма да се спре пред нищо, за да предотврати тяхното бягство.
Режисьорът на "Трон: Заветът" Джоузеф Козински е голям почитател на оригиналния филм от 1982 г. За него продукцията е истинско предизвикателство, не само поради факта, че е негов режисьорски дебют, но заради огромния успех и множеството номинации и награди, които печели оригиналното заглавие.Какво всъщност ще се случи на Сам Флин във виртуалния свят ще научим през декември 2010, за когато е предвидена премиерата на "Трон: Заветът".
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас