Pixar разкри новите герои в "Играта на играчките 3"
      facebook 
Стоп кадър
Четвъртък, 22 Април 2010 13:40
14 нови герои ще партнират на Баз и Уди в третата част от поредицата на Pixar.
Въпреки обичайната тайнственост, с която компанията подхожда към новите си продукции, от студиото разкриха героите, които ще забавляват зрителите с поредица от приключения в дългоочакваното продължение на "Играта на играчките" под режисурата на Лий Ънкрич (сърежисьор на "Играта на играчките 2" и "Търсенето на Немо").
В третата част на "Играта на играчките" ще видим любимците на поколения фенове на анимацията в 3D формат. Дошло е време Анди да постъпи в колеж и Баз, Уди и другите негови верни играчки се безпокоят за несигурното си бъдеще. Познатата ни банда попада в компанията на непознати герои в стая, пълна с дечурлига, които само чакат да разчовъркат тези "нови" залъгалки.
Хаосът става пълен, когато играчките се опитват да се държат заедно и "никой да не бъде изоставен". В сплотената банда, двама от героите ще изживеят вънуваща среща за първи път - прелестната Барби се изправя лице в пластмасово лице с Кен.
Домакин в тяхното ново приключение е мечокът Лоцо, който със своите внушителни размери винаги стърчи над другите. На новото място забавлението продължава със запознанството на играчките с еднорога Златорог, динозавърката Трикси и веселите Грахчета в шушулка. В невроятните приключения се появяват боецът-насекомо Туич и октоподът Разтегливка с дузината си пъргави пипала.
Всеки от новите герои има своя специална роля във филма. Създанието Чънк, роботът Искра и Телефон-бъбривко със своите специални умения ще подкрепят нашите познайници в различни вълнуващи ситуации, пред които ще се изправят.
Сред новите герои са и винаги усмихнатата Доли, умникът Книжен червей и горският таралеж г-н Бодливко. Голямото бебе, което със своите 50 сантиметра се извисява над всички, също ще се включи в играта, но каква точно е неговата роля, ще стане ясно на 18 юни, когато филмът излиза на 3D киноекраните в България и по света.
Новите герои в Играта на играчките 3 са истински играчки, които можете да гушкате, подхвърляте, да изперете или дори да залепите за стената. Те са и главните герои в новото 3D приключение, смеят се и си говорят - е, поне когато наоколо няма хора! Някои от тях ще имат по-големи роли, други по-малки, някои ще обикнем, а други ще ни ядосват, но със сигурност с всички тях лятото ще е доста по-весело.

Премиерата на щурата история е на 18 юни 2010 в 3D киносалоните и Mtel IMAX.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас