Кампания за събиране на играчки
      facebook 
Стоп кадър
Понеделник, 17 Май 2010 16:11
Под мотото "Нови игри и закачки за твоите детски играчки" стартира кампания за събиране на играчки за малчуганите от детските градини. Вдъхновена от сюжета на "Играта на играчките 3", целта на инициативата е да провокира всички, вече пораснали деца да издирят любими свои детски играчки и да ги подарят на децата. С този жест водещите на "Стартер" Симо и Богдана и екипът на "Синема Сити" искат не само да зарадват хлапетата с непознати за тях играчки, но и да върнат позабравените, но все така мили играчки към истинското им предназначение - да забавляват малчуганите.
"Освен пораснал фен на филма, аз съм и баща на едно доста щуро момченце, което ходи на детска градина. Така ми хрумна идеята, че мога да изровя любими мои играчки, които никой вече не поглежда и с тях да зарадвам дребосъците. В крайна сметка хрумването порасна до идеята за тази кампания и е страхотно, че тя вече е факт", споделя с усмивка Симо Колев, водещ на предаването "Стартер".
Всеки, който вземе участие в кампанията и остави свои любими играчки в специално подготвените кътове в "Синема Сити" в София и Пловдив има шанс да получи покана за специалната прожекция на "Играта на играчките 3". На 16 юни организаторите на инициативата ще раздадат събраните играчки на децата от детски градини в София и Пловдив.
За българските "пораснали" фенове на филма беше организиран и специален конкурс "Стани звезда, озвучи герой от "Играта на играчките 3". От възможността да опитат шанса си се възползваха над 1000 души, запалени по анимационното приключение. Единствено в България бяха избрани пет човека, които в края на април записаха репликите си в професионално студио. През юни ще чуем някои от героите да говорят с гласовете на Мартин Петрусенко, Борис Касиков, Христо Гатев, Константин Томов и Павлин Табашки. Техните имена ще се наредят до тези на Стефан Данаилов (Лоцо), Кирил Маричков (Рекс), Ники Илиев (Кен), Саня Борисова (Барби) и всички други актьори от екипа, озвучили филма на български.
В третата част на филма "Играта на играчките" познатите ни Баз Светлинна Година, Каубоя Уди и цялата банда пластмасови и плюшени герои са изправени пред сериозно предизвикателство. Техният собственик Анди вече е голям и предстои да замине в колеж. Играчките са обезпокоени за своето бъдеще и дали отново някой ще си играе с тях? Приключенията им започват отново, когато попадат в стая пълна с деца, които само чакат да разчовъркат тези залъгалки. В новата авантюра, която ги очаква героите ще срещнат други непознати играчки, ще кроят грандиозни планове, ще се забъркат в поредица от приключения и ще попаднат в нови детски ръце. Какви незабравими случки ги очакват? Това ще разберем на премиерата на филма в България, 18 юни 2010, в 3D киносалоните и Mtel IMAX.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас