Сантра & Кристо и Нед в очаквано добра комбинация
      facebook 
Музика
Петък, 04 Юни 2010 20:50
Хип-хоп дуетът Сантра & Кристо представи новия си видеоклип "Неска фен съм ти" feat. Нед.
На нестандартна помоция в гейм-бар Playground журналисти и приятели на дуото видяха за първи път видеото към песента и заредени от позитивната емоция, която носи се включиха в организираното от Монте Мюзик състезание по боулинг.
"Неска фен съм ти" е песен, по която Сантра & Кристо работят близо година. Композират мелодията заедно със Светльо Къслев, като тексът е написан от тях. За да се получи неочаквано добра комбинация липсва само Нед. Когато чува демото, той дава още идеи за римите и добавя някои авторски реплики към текста.
Три екипа работят по заснеманито на видеоклипа към "Неска фен съм ти" - Джеси Стиъл, Радослав и Димитър Гочеви от продуцентска компания Camera и Forward Pictures. Действието се развива в цех на фабрика в град Елин Пелин, а снимките продължават от светло до светло. В клипа Нед влиза в ролята на охранител, който се опитва да се справи с младежка компания, която използва празния цех за място за забавление. Сред купонджийте са Сантра & Кристо и танцьорите от школата на Electric Force. Всички се забавляват, докато Нед гневно унищожава огромно количество калорични храни и въпреки всичките си усилия не успява да развали доброто им настроение. Посланието, което Сантра & Кристо искат да предадат на младите хора с песента и клипа е да живеят активно, да бъдат щастливи и позитивни.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас