Свободни съчинения
Футболистът Бавнотичков хванат в крачка с Акция Паричкова
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Понеделник, 03 Септември 2012 10:55
Футболистът Смотолет Бавнотичков, който тези дни се ожени за певицата Корделия Кокодинева, бе забелязан да интимничи със световно известната манекенка Акция Паричкова, демонстрираща леко наедряло коремче.
Въпросите, които интересуват всички и оказват съществено влияние върху техните почитатели и обществото, са: Ще се разведе ли Бавнотичков само след три дни брак с Кокодинева? И бременна ли е Акция Паричкова от него?
В любовната драма е замесен и четвърти човек. Според достоверни източници тайнствената страна в този така наречен четириъгълник е идентифицирана като г-н Заблуден Чичков, който според същите се опитва с всички средства да си върне бившата любима - певицата Кокодинева, защото само тя може да спаси компанията му, която би преминала в ръцете на чужд собственик, понеже настоящата госпожа Бавнотичкова е притежател на акции, които самият Чичков й прехвърлил преди време.
 

Смехотерапия
Свободни съчинения
Вторник, 05 Октомври 2010 01:03
 

Щастливи...
Свободни съчинения
Петък, 02 Юли 2010 20:53

 

Комикът Рик Милър изпълнява "Бохемска рапсодия"
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Рик Милър е канадски комик и драматург. Актьорът става изключително популярен с изпълнението си на "Бохемска рапсодия", по време на което демонстрира невероятни гласови трансформации.
Как ли би звучала великата песен на Фреди Меркюри, ако беше изпълнена с 25 от най-известните гласове на певци в историята на музиката?
Можете да разберете сами.
 

Невероятният вентрилоквист Джеф Дънам
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Джеф Дънам е известен американски комик и вентрилоквист, който се радва на огромна популярност в световен мащаб.
Той става интересен на зрителите с участието си в предавания като "Търсене на звезди", "Късното шоу с Дейвид Летърман", "Комедийната централа представя" и "Вечерното шоу". Джеф Дънам се харесва особено много на публиката в "Комедийната централа" с неговите три специални шоута за мрежата: "Джеф Дънам: Спор със себе си", "Джеф Дънам: Искра от лудост" и "Коледно специално шоу на Джеф Дънам".
Куклите-герои, с които участва в представленията са Ахмед (мъртвият терорист), Мелвин (супер героят), както и Фъстъкът, Уолтър и Хосе Халапинъо.
Джеф Дънам записва в допълнение към специалните шоута и музикален албум, който озаглавява "Не си идвай вкъщи за Коледа". Той съдържа оригинални коледни песни, както и пародия на "Звънят звънчета", изпълнена от Ахмед, наречена "Звънят бомби". Всички песни с изключение на "Звънят бомби", са написани от Браян Хейнър, който участва в шоутата на Дънам като "Момчето с китарата".
 

<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 2 от 3
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас