Търсене
Критерий за търсене: Намерени са 15 резултата.
Етикет: Свободни съчинения Подредба по 
1 епизод: Роландо среща Изаура. Двамата се влюбват.

2-96 епизод: Изаура плаче за Роландо.

97-123 епизод: Роландо плаче за Изаура.

124 епизод
: Сватба.

Продължава
Блатка реши да зарадва феновете си с нещо нечувано и невиждано до този момент. Тя обяви своето решение пред насъбралото се множество репортери, които стояха пред спалнята й в очакване на сензация.
След дълго и изморително мислене какво ново да покаже от себе си, защото вече не се сеща какво, Блатка разкри, че има едно нещо, което никой не знае за нея. Джимитрова обяви, че ще покаже най-накрая истинската си същност, но понеже не е сигурна къде точно е скрита същата, тя се заема със задачата да я потърси като леко се разпори, за да погледне в себе си, защото не се сеща за друг начин. За да може да го направи качествено, тя ще тренира в продължение на седмица с множество риби, като ще се консултира и с някои от най-добрите готвачи в цяла България.
Ето какво сподели Блатка пред многобройните си фенове, седмица по-късно, малко преди да изчезне мистериозно в морето:...

Продължава
Новото издание на "Пийп Кадър" е на път да бие всички рекорди по култура на главните действащи лица. Участниците имат само едно единствено условие, за да влязат в къщата - да има огромна библиотека, пълна с книги. Интелигентните звезди предупреждават продуцентите, че ако искането им не бъде изпълнено, всички до един ще откажат да влязат в къщата. Сред предпочитаните автори на някои от участниците са: Кърт Вонегът, Оскар Уайлд, Фьодор Достоевски, Михаил Булгаков, Артър Кларк, Дъглас Адамс, Чарлз Дикенс, Франц Кафка, Едгар Алън По и още много други. Продуцентите издават, че Шиколета Жожинова, която е сигурен участник в новото издание на "Пийп Кадър", е поискала сборник с пиеси на Шекспир, като задължителното изискване е в книгата да я има и любимата й трагедия "Ромео и Жулиета". Мъжете, участници в предаването, най-вече изявили претенции за мисии, в които ще се организират конкурси по поетично четене и разиграване на спектакли....

Продължава
Фотографът на съпругата на Двалеви Жожинов публикува в социалната мрежа първите снимки от новото й местожителство - на перона.
Достоверни източници разказват как под учудените вежди на посрещачи и изпращачи, които били на железопътната гара, Шиколета Жожинова на всеослушание обявила, че влакове от там вече няма да минават.
Тя коментирала още, че "от този момент Перона е място само за нея и Двалеви Жожинов", след това се закопчала с белезници за една от релсите, глътнала ключето, извикала своя личен фотограф, който по случайност бил до нея, нацупила устни и се приготвила за фотосесия.
...

Продължава
Здравейте!
Казвам се Петруна Модаджиева Моладжиева. Приятелите ми викат Петя - Модата. Много бих искала да кандидатствам за Вашето модно риалити шоу "Кралица на шопинга" по TV7, защото считам, че съм много подходяща за него.
Притежавам всички качества, за да участвам в предаването: обличам се стилно, обичам само марковите дрехи, стоя добре пред камера, мога да позирам чудесно, имам добри познания за всички дизайнери и гледам фешън канала, за да съм в крак с последните модни тенденции, имам добри умения да се гримирам, мога да дефилирам като манекенка, научих се на фотошоп, за да мога да бъда още по-красива, просто много обичам да ходя на шопинг....

Продължава
Футболистът Смотолет Бавнотичков, който тези дни се ожени за певицата Корделия Кокодинева, бе забелязан да интимничи със световно известната манекенка Акция Паричкова, демонстрираща леко наедряло коремче.
Въпросите, които интересуват всички и оказват съществено влияние върху техните почитатели и обществото, са: Ще се разведе ли Бавнотичков само след три дни брак с Кокодинева? И бременна ли е Акция Паричкова от него?
В любовната драма е замесен и четвърти човек. Според достоверни източници тайнствената страна в този така наречен четириъгълник е идентифицирана като г-н Заблуден Чичков, който според същите се опитва с всички средства да си върне бившата любима - певицата Кокодинева, защото само тя може да спаси компанията му, която би преминала в ръцете на чужд собственик, понеже настоящата госпожа Бавнотичкова е притежател на акции, които самият Чичков й прехвърлил преди време.
...

Продължава
Рик Милър е канадски комик и драматург. Актьорът става изключително популярен с изпълнението си на "Бохемска рапсодия", по време на което демонстрира невероятни гласови трансформации.
Как ли би звучала великата песен на Фреди Меркюри, ако беше изпълнена с 25 от най-известните гласове на певци в историята на музиката?
Можете да разберете сами.
...

Продължава
Джеф Дънам е известен американски комик и вентрилоквист, който се радва на огромна популярност в световен мащаб.
Той става интересен на зрителите с участието си в предавания като "Търсене на звезди", "Късното шоу с Дейвид Летърман", "Комедийната централа представя" и "Вечерното шоу". Джеф Дънам се харесва особено много на публиката в "Комедийната централа" с неговите три специални шоута за мрежата: "Джеф Дънам: Спор със себе си", "Джеф Дънам: Искра от лудост" и "Коледно специално шоу на Джеф Дънам".
Куклите-герои, с които участва в представленията са Ахмед (мъртвият терорист), Мелвин (супер героят), както и Фъстъкът, Уолтър и Хосе Халапинъо.
Джеф Дънам записва в допълнение към специалните шоута и музикален албум, който озаглавява "Не си идвай вкъщи за Коледа". Той съдържа оригинални коледни песни, както и пародия на "Звънят звънчета", изпълнена от Ахмед, наречена "Звънят бомби". Всички песни с изключение на "Звънят бомби", са написани от Браян Хейнър, който участва в шоутата на Дънам като "Момчето с китарата".
...

Продължава
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас