Търсене
Критерий за търсене: Намерени са 21 резултата.
Етикет: Конкурси Подредба по 
Фондацията "Робърт Бош" присъжда три награди за копродукции на късометражни филми на млади кинотворци от Германия и Източна Европа в категориите анимация, документален и късометражен филм.
Кандидатите трябва да представят избрано от предишна творба на режисьора, както и подробно описание на проекта и бюджет за реализацията. Всеки филмов екип трябва да включва най-малко продуцент, режисьор, оператор и сценарист.
Подробно описание на критериите и правилата за участие, както и формулярът  за кандидатстване се намират на www.coproductionprize.com. Този адрес може да ви помогне и в търсене на партньор за копродукция.
Субсидията покрива най-вече разходите за пътуване, нощувки и храна на екипа. В по-малка степен е възможно средствата да се използват и за покриване на производствени разходи (монтаж, вадене на копия). Субсидията не покрива разходи за снимачна техника. Наградените проекти могат да получат подкрепа до 70 000 евро.
Проектите ще бъдат разгледани от независимо международно жури, което ще номинира до 15 екипа.
Максимум двама членове от екип ще бъдат поканени на семинарите за финансиране и пичинг. Те ще бъдат поканени и на фестивала goEast във Висбаден през месец април, за да представят проектите си пред журито.
...

Продължава
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас