Търсене
Критерий за търсене: Намерени са 44 резултата.
Етикет: Креативно изкуство Подредба по 

Представяме ви симпатичната серия „Каменни стъпки“, създадена от Иън Блейк. Неговата творческа концепция е непретенциозна, очарователна и забавна.
Вижте как само с няколко гладки камъка и една добра идея може да се получи нещо свежо, интересно и оригинално, което буди усмивка.
...

Продължава

Как едно малко парче дърво може да „заживее“ свой собствен живот? На това най-добре може да ни отговори режисьорът и аниматор Андре Мат, който знае как да привлече нашето внимание, показвайки своята нестандартна идея.
...

Продължава

Скот Уейд е графичен дизайнер, художник и илюстратор от Тексас, който изненадва околните, превръщайки прозорците на автомобилите в истински произведения на изкуството. На него не му трябват платно и бои, за да създава своите творби, защото той предпочита нещо много по-различно и изобретателно. Любимият материал на Скот е наслоената прах по стъклата на автомобилите. Уейд започва да рисува върху прозореца на колата си, когато един ден, прибирайки се от работа, вижда замърсеното от прах задно стъкло....

Продължава

Саманта Лий е една любяща майка, която превръща всяко ястие, приготвено за двете й дъщери, в истинска творба на изкуството. Нейният кулинарен и творчески експеримент започва през 2008 г., когато е бременна с второто си дете. Тогава Саманта решава, че е дошло време да научи първородната си дъщеря да започне да се храни самостоятелно. Лий запретва ръкави, хваща любимите си инструменти - ножа, клечките са зъби и ножицата, в резултат на което създава пъстри, цветени и закачливи творби в чинийка, на които се радват не само дъщерите й, а и всеки, който види нейните причудливи ястия. За да предотврати разхищението на храна, Саманта предварително скицира своите идеи, а след това ги превръща в красиви, вкусни и оригинални творения, които можете да видите и вие.
...

Продължава

Жилбер Легранд е френски дизайнер и илюстратор, който знае как да предизвиква усмивка у всеки, докосващ се до неговото изкуство. Той лесно може да ни „отвлече“ в един по-красив и вълшебен свят, а най-голямата изненада е, че прави това само с помощта на различни предмети от бита.
След като видите изкуството на Жилбер, едва ли вече ще гледате на вашата метла по същия начин, закачалката няма да ви изглежда толкова безчувствена, а току-виж и ножицата ви проговори, че е време за подстригване. Насладете се на чудатите и забавни предмети-персонажи, които оживяват благодарение на Жилбер Легранд. И помнете... ако някоя лъжица ви заприлича на вашата леля, това е плод на вашето въображение, а Жилбер е постигнал своята цел.
...

Продължава
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас