Търсене
Критерий за търсене: Намерени са 203 резултата.
Етикет: Музика Подредба по 
Astral Projection ще гостуват в София на 4 април, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Събитието ще се състои в клуб Escape от 23 ч.
Astral Projection е израелска електронна формация, която се налага като един от най-успешните сайкъделик транс проекти в света за последните 15 години.
Началото на тяхната кариера е поставено през 1989г., когато Ави Нисим и Лиор Перлмутер създават формацията "SFX". Година по-късно излиза и първи техен хит сингъл, издаден от "Music Man". "Monstermama" се приема много позитивно от публиката и се превръща в един от най-силните клубни хитове за времето си. Скоро след това Лиор заминава за Ню Йорк и основава собствен лейбъл – "X-Rave Records". Групата прекарва известно време в Америка, но през 1994г. окончателно се завръща в Израел.
...

Продължава
Етикети: Събития Музика
Иво Станков е един от младите и талантливи български изпълнители с международно признание. Той се изявява като солист, камерен музикант и концертмайстор в редица Европейски страни, между които Великобритания, Испания, Италия, Холандия, Франция и България.
Възпитаник e на Училището по Изкуства "Добри Христов" във Варна. Иво Станков завършва висше образование в Кралската Консерватория в Мадрид. Специализира с пълна стипендия от "Flame Trust" в Кралската Академия в Лондон при професор Ерик Грунберг.
...

Продължава
Четиримата млади виртуози от Тангуарда пристигат в София, за да представят един уникален концерт. Той е посветен на танго нуево ("новото" съвременно танго), което води началото си от Астор Пиацола, аржентински композитор и бандонеонист. Това е музика, която израства от корените на традиционното аржентинско танго, черпейки от емоционалността и душевността му, но е стъпила здраво в настоящето, пресъздавайки
темперамента на нашето време, ритъма и духа на модерния град.
...

Продължава
Етикети: Събития Музика
<< Начало < Предишна 11 Следваща > Край >>
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас