Калин Вельов и Джони Васкес в гореща Коледна салса фиеста
      facebook 
Танц
Четвъртък, 02 Декември 2010 15:37
Tрадиционният Коледен салса бал ще подари на любителите на латино ритмите един динамичен ден с шоу програма, уъркшопове, представления, концерти и парти. За седми пореден път в началото на зимата страстни танци ще разгорещят атмосферата в столицата, обещавайки щуро настроение и южноамерикански градуси. Коледната салса фиеста се организира от BG Salsa Fiesta Team и ще се проведе на  4 декември в зала 3 на НДК.
Специален гост на бала ще бъде Джони Васкес, спечелил си заслужено титалата "принцът на салсата". Той ще пее на една сцена с бандата на Калин Вельов "Tumbaito".
Заедно с братята си Франсиско и Луис, Джони е известен и като създател на "L.A. салса стила". Васкес е автор на хореографиите на Марк Антъни за няколко негови мащабни проекта. Публиката обожава Джони не само заради уникалния му танцов талант, а и заради певческите му умения. Той е изпълнител на супер популярното латино парче "Baila Rumbero" и има издадени два албума.
Kоледният салса бал ще бъде еднодневно събитие, в което са включени и уъркшопове по салса с Джони Васкес. Всеки, който желае, може да вземе участие на неговите уроци, без значение от нивото си на владеене на латино движенията. От българска страна участие в Коледния салса бал ще вземат Памбос Агапиу, Алфредо Торес, Раул Торес, музикантите от група МангоДуенде, и други. Билетите за фиестата са между 5 и 55 лева.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас