„Завръщането на първия отмъстител“
      facebook 
Събития - Стоп кадър
Събота, 29 Март 2014 13:56
След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, „ Завръщането на първия отмъстител“ на Marvel заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка (Крис Еванс), да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят. Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от интриги, които заплашват да изложат света на риск. Капитан Америка се обединява с Черната вдовица (Скарлет Йохансон) и полага усилия да изобличи разрастващия се заговор, докато в същото време постоянно му се налага да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник - Сокола (Антъни Маки). Много скоро те се озовават срещу неочакван и страховит враг - Зимния войник (Себастиан Стан).

По мотиви от популярния комикс на Marvel, за пръв път публикуван през 1941 година, „Завръщането на първия отмъстител“ на Marvel е с продуцент Кевин Фейги, режисьори Антъни и Джо Русо, по сценарий на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли. В него участват Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Коби Смълдърс, Франк Грийо, Емили Ван Камп, Хейли Атуел. Робърт Редфорд е в ролята на Алегксандър Пиърс, а Самюъл Джаксън се въплъщава в образа на Ник Фюри.

ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ


„Завръщането на първия отмъстител“ идва на голям екран у нас в деня на световната си премиера - 4 април 2014 година на 3D и IMAX 3D.
 
Присъединете се към страницата на svetlosenki.com - Изкуството като начин на живот във facebook.

 

За да публикувате коментари, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате от тук.

 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас