Свободни съчинения
Сценарий на венецуелска сапунка
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Вторник, 02 Септември 2014 15:44
1 епизод: Роландо среща Изаура. Двамата се влюбват.

2-96 епизод: Изаура плаче за Роландо.

97-123 епизод: Роландо плаче за Изаура.

124 епизод
: Сватба.
 

Блатка Джимитрова разкри истинската си същност
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Вторник, 11 Септември 2012 13:32
Блатка реши да зарадва феновете си с нещо нечувано и невиждано до този момент. Тя обяви своето решение пред насъбралото се множество репортери, които стояха пред спалнята й в очакване на сензация.
След дълго и изморително мислене какво ново да покаже от себе си, защото вече не се сеща какво, Блатка разкри, че има едно нещо, което никой не знае за нея. Джимитрова обяви, че ще покаже най-накрая истинската си същност, но понеже не е сигурна къде точно е скрита същата, тя се заема със задачата да я потърси като леко се разпори, за да погледне в себе си, защото не се сеща за друг начин. За да може да го направи качествено, тя ще тренира в продължение на седмица с множество риби, като ще се консултира и с някои от най-добрите готвачи в цяла България.
Ето какво сподели Блатка пред многобройните си фенове, седмица по-късно, малко преди да изчезне мистериозно в морето:
 

Участниците в "Пийп Кадър" бият всички рекорди по култура
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Неделя, 09 Септември 2012 23:58
Новото издание на "Пийп Кадър" е на път да бие всички рекорди по култура на главните действащи лица. Участниците имат само едно единствено условие, за да влязат в къщата - да има огромна библиотека, пълна с книги. Интелигентните звезди предупреждават продуцентите, че ако искането им не бъде изпълнено, всички до един ще откажат да влязат в къщата. Сред предпочитаните автори на някои от участниците са: Кърт Вонегът, Оскар Уайлд, Фьодор Достоевски, Михаил Булгаков, Артър Кларк, Дъглас Адамс, Чарлз Дикенс, Франц Кафка, Едгар Алън По и още много други. Продуцентите издават, че Шиколета Жожинова, която е сигурен участник в новото издание на "Пийп Кадър", е поискала сборник с пиеси на Шекспир, като задължителното изискване е в книгата да я има и любимата й трагедия "Ромео и Жулиета". Мъжете, участници в предаването, най-вече изявили претенции за мисии, в които ще се организират конкурси по поетично четене и разиграване на спектакли.
 

Фотографът на Шиколета публикува първите й снимки от перона
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Сряда, 05 Септември 2012 18:36
Фотографът на съпругата на Двалеви Жожинов публикува в социалната мрежа първите снимки от новото й местожителство - на перона.
Достоверни източници разказват как под учудените вежди на посрещачи и изпращачи, които били на железопътната гара, Шиколета Жожинова на всеослушание обявила, че влакове от там вече няма да минават.
Тя коментирала още, че "от този момент Перона е място само за нея и Двалеви Жожинов", след това се закопчала с белезници за една от релсите, глътнала ключето, извикала своя личен фотограф, който по случайност бил до нея, нацупила устни и се приготвила за фотосесия.
 

Искам да бъда "Кралица на шопинга"
Свободни съчинения
Написано от Надя Христова   
Вторник, 04 Септември 2012 09:34
Здравейте!
Казвам се Петруна Модаджиева Моладжиева. Приятелите ми викат Петя - Модата. Много бих искала да кандидатствам за Вашето модно риалити шоу "Кралица на шопинга" по TV7, защото считам, че съм много подходяща за него.
Притежавам всички качества, за да участвам в предаването: обличам се стилно, обичам само марковите дрехи, стоя добре пред камера, мога да позирам чудесно, имам добри познания за всички дизайнери и гледам фешън канала, за да съм в крак с последните модни тенденции, имам добри умения да се гримирам, мога да дефилирам като манекенка, научих се на фотошоп, за да мога да бъда още по-красива, просто много обичам да ходя на шопинг.
 

<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 1 от 3
 
Изкуство и култура www.svetlosenki.com 2009-2010 Всички права са запазени.  Условия за ползване
Разработка    RSS    Бюлетин    Други проекти: www.mrejo.net    Работа при нас